070-2129364 - info@airco-totaal-service.nl
Onderhoud airconditioning.

Hoe vraagt u de Airco All-in onderhoud airconditioning van Airco Totaal Service aan?

Uw airco(s) aanmelden voor de All-in onderhoud airconditioning kan eenvoudig op twee manieren:

  • Online aanmelden
  • Telefonisch


Net als het onderhoud aan uw airconditioning houden we het voor u gemakkelijk. Aanmelden gaat in drie stappen:

onderhoud airconditioning

Stap 1: Het aantal airco’s selecteren

Kies hier het aantal airco installaties dat u wilt aanmelden voor de Airco All-in onderhoud airconditioning. Voor de berekening van de scherpst geprijsde abonnementskosten dient u het aantal airco’s en de leeftijd van de airconditioning aan te geven. Hierop berekend ons systeem de abonnementskosten voor het All-in onderhoud aan uw airco.

Stap 2: Specificaties van uw airconditioner(s)

Hier geeft u aan welk merk en welk type airconditioner u heeft. Wij bieden onderhoud aan alle types airco’s. Wandairco, cassetteairco, plafond airco of kanaal airco? Wij bieden er All-in onderhoud op!

all in contract airco

Stap 3: Uw contactgegevens invullen

Na stap 1 en 2 hebben wij alleen nog uw contactgegevens nodig om uw aanmelding af te ronden. Deze gegevens gebruiken wij om contact met u op te nemen voor eventuele vragen en om de overeenkomst voor de Airco All-in onderhoudsservice te verwerken en naar u toe te zenden.

Na uw Airco All-in onderhoud airconditioning contract aanvraag

U hebt het All-in onderhoudscontract aangevraagd waarop een bevestiging van uw aanvraag volgt per e-mail. Het onderhoudscontract is nog niet definitief, wij hebben uw aanvraag in behandeling.
Aan de hand van onze acceptatiecriteria volgen 3 mogelijkheden:

  • Uw aanvraag is direct akkoord. U ontvangt van ons een email ter bevestiging en binnen enkele dagen ontvangt u het Airco All-in onderhoud airconditioning contract.
  • Uw aanvraag is direct afgewezen. U ontvangt van ons een email ter bevestiging.
  • Uw aanvraag wordt doorverwezen. Wij berichten u hierover en stellen u eventueel nog noodzakelijke vragen m.b.t uw aanvraag. Wordt uw aanvraag geaccepteerd ontvangt u van ons een email ter bevestiging en binnen enkele dagen ontvangt u het Airco All-in onderhoud airconditioning contract. Wordt uw aanvraag niet geaccepteerd ontvangt u van ons een email ter bevestiging.

Direct aanvragen

Back to Top