070-2129364 - info@airco-totaal-service.nl
Airco onderhoud.

airco onderhoud

Airco onderhoud » Airco onderhoud

« Airco onderhoud | BlogAirco onderhoud Den Haag »

Airco onderhoud

Airco onderhoud nodig? Wanneer u een airco aanschaft moet het eigenlijk vanzelfsprekend zijn dat u ook een onderhoudscontract afneemt. Het is namelijk hartstikke zonde om uw airco niet te onderhouden.
Maar waarom is dat zonde? Dat is de vraag die wij dagelijks van onze klanten en potentiële klanten krijgen. Wanneer u een airco aanschaft gaat u er vanuit dat u minimaal 5 tot 7 jaar kan genieten van het product. Uiteraard is dat ook mogelijk, maar wat de fabrikanten en veel bedrijven u niet vertellen is dat de levensduur van uw airco gigantisch afneemt, wanneer u geen airco onderhoud heeft.

Direct uw airco onderhoud laten uitvoeren? Of heeft u vraag over uw airco? Bel met een van onze specialisten op 0172 23 30 22!

Airco onderhoud laten uitvoeren door een ervaring bedrijf!

Wanneer u een airco onderhoudscontract wilt afnemen moet u wel zeker zijn dat u dit laat uitvoeren door een bedrijf met erkenning en ervaring! Maar hoe weet u dat zeker? Airco Totaal Service heft meer dan 100 tevreden klanten, daarnaast zijn al onze monteurs gekwalificeerd en gecertificeerd voor het onderhouden van airco’s.

Bij Airco Totaal Service wordt u geholpen door ervaren en professionele monteurs met aantoonbare resultaten!


Voordelen van Airco onderhoud

  • U verkleint de kans op storingen, waardoor uw airco altijd goed blijft functioneren!
  • Wanneer uw airco goed onderhouden wordt zal uw airco een langere levensduur hebben. Op deze manier bespaart u kosten.!
  • Een slecht onderhouden airco wordt beschimmelt en blaast slechte bacteriën in de ruimte!!
  • Een goed onderhouden airco functioneert goed en verbruikt daardoor minimale hoeveelheid energie.!

Ja, ik wil een airco onderhoud!

Heeft u een technische vraag of werkt u airco niet goed? Of wilt u een professional spreken over uw airco onderhoud? Bel dan ons op 0172 23 30 22!

Back to Top